0730 605 715 • 0757 867 903 jobsmayer@yahoo.com Luni - Vineri : 08:30 - 18:00 • Sambata : 09:00 - 15:00

Zidari in Germania

Pentru ocuparea unui job pe piata internationala a muncii, Agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung” ofera oportunitati pentru zidari. Prin prisma serviciilor companiei noastre, recrutarea muncitorilor in Germania se desfasoara in conditii online de rapiditate si eficienta. Astfel, cei interesati sa aplice pentru oferte de munca Germania sunt rugati sa trimita CV-ul aferent la adresa mentionata pe site-ul oficial la rubrica de Contact, precizand experienta avuta in domeniul constructiilor.

Recrutarea muncitorilor in Germania este un proces amplu prin care compania noastra aloca job-uri celor avizati ca zidari, recunoscuti ca personal cu experienta exclusiva in domeniul constructiilor. Cei care aplica pentru oferte de munca Germania pot opera si in proiecte adiacente, precum activitati de curatare a cladirilor sau activitatile designerilor de decoratiuni interioare. Seriozitatea la locul de munca, indeplinirea sarcinilor se serviciu responsabil ori sarguinta, dibacia si creativitatea reprezinta elemente-cheie pe care cei inscrisi in asteptarea unui loc de munca in calitate de zidari trebuie sa le detina. Cunoasterea limbii germane la nivel conversational este obligatorie.

Pentru oferte de munca Germania domeniul de constuctii din Germania asigura numeroase oportunitati. Recrutarea muncitorilor in Germania atesta relatia angajat-angajator este exclusiv contractuala, deci legitima, deschisa si transparenta. Prin serviciile noastre, angajarea celor aflati in cursa de a ocupa un loc de munca in calitate de zidari reprezinta un proces selectiv, eficient si confortabil, gratie gazduirii mediului on-line. Potentialii angajati sunt rugati sa completeze astfel formularul de inscriere.

2018-08-24T09:56:49+00:00

5 Comments

 1. stan 22 ianuarie 2013 at 9:01 - Reply

  buna vreau in domeniul constructii posed si permis de conducere cat bce

 2. vincze mihaly 25 ianuarie 2013 at 21:19 - Reply

  as interesa munca in germania

 3. ilisoi ionel 28 ianuarie 2013 at 13:57 - Reply

  vreau sa lucrez ca zidar

 4. emma 30 ianuarie 2013 at 13:10 - Reply

  tocmai am primit o oferaa de a lucra in germania sint bucuroasa desi nu sti la ce sa te astepti dar multumesc celui care ma sunat daca e adevarat atunci inseamna ca chiar mai sint oameni sinceri cu frica de dumnezeu domnul ne ajute………nu stim ce va fii….daca ai fost sincer ai toata stima si respectul di partea mea……….

 5. Petre alexandru 3 iulie 2017 at 9:59 - Reply

  Vfeau sa lu rez in germania

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.