Transport cu Autocarul pana in Curtea Angajatorului din Germania

Firma SC Armin Mayer Reisen SRL in calitate de partener al firmei SC Job Mayer Vermittlung, pune la dispozitia dvs servicii First Class de transport persoane in Germania.

Prin calitatea si profesionalismul serviciilor oferite in cei peste 30 ani de activitate, reusim sa oferim clientilor nostrii servicii de transport persoane in Germania First Class.

Cursele de autocare se desfasoara in regim de linie regulata, pe ruta Romania-Germania, avand ca principale puncte de plecare toate statiile licentiate Mayer & Mayer a oraselor din Romania.

Autocarele Mayer & Mayer sunt autocare moderne, clasificate transportului international de persoane. Confortul, siguranta si dotarile autocarelor germane, va ofera o calatorie placuta si relaxanta.

Profesionalismul soferilor nostrii practicand servicii de transport persoane pe ruta Romania-Germania-Roamania, se datoreaza experientei acumulate in domeniul transportului international.

Oferim permanent reduceri de pret si oferte speciale. Reducerile de pret se aplica pentru orasele din ruta Romania-Germania pentru care s-au stabilit tarife speciale si sunt disponibile pe site www.mayer-transport.ro

Pentru muncitorii care lucreaza in Germania, firma Mayer & Mayer ofera transport pana in curtea angajatorului.

La rezervarea biletelor de autocar, elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate de persoane, beneficiaza de reduceri de pret substantiale pentru fiecare bilet rezervat.

Oferim servicii de curierat Romania-Germania oferind rapiditate in livrarea coletului catre destinatie.

Pentru mai multe detalii privind transportul de persoane in Germania cat si alte facilitati si avantaje oferite de firma Mayer & Mayer va rugam accesati: www.mayer-transport.ro.

Rezervari si informatii suplimentare:

Telefon: 0744 262 983; 0722 509 279; 0257-285.611
Rezervari telefonice: Luni – Vineri : 08:30 – 18:00 • Sambata : 09:00 – 15:00