Agentia de recrutare, selectie si Plasare Forta de Munca „Job Mayer Vermittlung”, ofera locuri de munca pentru soferi in Germania pe baza de contract.

Candidatii ideali in vederea ocuparii locurilor de munca pentru soferi cat B in Germania, trebuie sa prezinte foarte bune capacitati de comunicare in limba Germana, sa fie energic, dinamic, persoana foarte bine organizata, capabila sa lucreze dupa prioritati, sa aiba capacitate de asimilare si procesare a informatiilor foarte rapid.

O mare parte din locurile de munca soferi cat b sunt oferite pentru soferii care doresc sa munceasca in domeniul de distribuire colete postale. Munca in sine din punct de vedere fizic nu este grea dar se cere rapiditate in munca deoarece munca impartita pe ziua respectiva trebuie terminata.

Oferim locuri de munca cat b agentior de vanzari care se ocupa in principal cu prospectarea pietei, desfasurand activitatii de merchandising, negocierea conditiilor de vanzare, etc. Aceasta activitate necesta cunoastrea unei limbi internationale, vorbit corect si fluent.

Unele institutii, cat si numeroase persoane particulare ofera locuri de munca cat b angajand soferi personali cu experienta in baza unui contract.

Suntem aproape de nevoile dvs. si dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism, din partea ambelor parti.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, in vederea obtinerii unui job de sofer in Germania, va rugam accesati rubrica contact. De asemenea asteptam CV-ul dvs.