Daca sunteti atestat ca programator si va aflati in cautarea unor contracte munca Germania, puteti recurge la serviciile oferite de agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung”, aplicand pentru job-uri de profil pe care Firma Mayer le lanseaza in dimensiunea IT.

Astfel, Firma Mayer angajeaza programator solicitand din partea candidatilor responsabilitate, seriozitate, cunostinte atestate in domeniu si studii absolvite in acord cu acestea, precum si experienta in indeplinirea sarcinilor de munca. Veti avea parte astfel de o selectie in vederea recrutarii personalului IT pentru contracte munca Germania, angajatii trebuind sa corespunda profilului unui programator care manifesta o pricepere conceptuala si practica a elementelor care tin de exercitiul acestui job. Cunoasterea limbii germane la nivel conversational este obligatorie pentru orice potential angajat.

Firma Mayer asteapta aplicatiile dumneavoastra ca programator la adresa de contact a site-ului nostru oficial, trimitand CV-urile aferente si formularul de inscriere.  Aplicatia dvs in domeniul IT va fi fructificata in scurta vreme prin propuneri pentru contracte munca Germania, potentialii angajati fructificand un mediu al experientei profesionale international si de calitate.