Agentia de recrutare, selectie si Plasare Forta de Munca „Job Mayer Vermittlung”, ofera locuri de munca pentru muncitori necalificati in Germania pe baza de contract.

Executarea activitatilor pentru muncitorii necalificati, nu necesita o pregatire profesionala. Ne ocupam in mod profesionist cu recrutarea persoanelor pentru ocuparea locurilor de munca a muncitorilor necalificati.

Dispunem de o baza de date cu locuri de munca pentru muncitorii necalificati pentru diferitele domenii de activitate, unde serviciile prestate de dumneavoastra se ridica la standarde inalte pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi publice sau private, parcuri, gradini inerioare sau exterioare, sisteme de irigat profesionale, etc.

Suntem aproape de nevoile dvs. si dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism, din partea ambelor parti.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, in vederea obtinerii unui job ca muncitor necalificat in Germania, va rugam accesati rubrica contact. De asemenea asteptam CV-ul dvs.