Daca vreti sa aplicati in vederea angajarii ca sudori pt Germania, Agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung” va ofera oportunitatea de a aplica pentru un asemenea job. Prin serviciile companiei noastre, recrutarea celor interesati sa plece la munca in Germania  se realizeaza prin selectia candidatilor care trimit CV-ul pe adresa de contact a agentiei. Ocuparea unor joburi in Germania se realizeaza facil, in conditii tehnice online eficiente.

Pentru a deveni sudori pt Germania experienta anterioara este obligatorie. Toti cei care aplica pentru joburi in Germania de aceasta maniera pot avea exercitiu in: sudura electrica (cu diferite marimi de electrozi), sudura MIG/MAG, WIG, electric, plasma, taiere cu oxy-acetilena, sudura sub inalta presiune (doar pentru uni angajatori). Conditie esentiala ocuparii oricarui loc de munca in Germania  cunoasterea limbii germane constituie un crtiteriu necesar.

Personalul calificat ca sudori pt Germania trebuie sa demonstreze seriozitate, responsabilitate, plecand la munca in Germania  prin prisma unui contract deschis, transparent si legitim intre angajat si angajator. Aplicand pentru joburi in Germania, va rugam sa trimiteti CV-ul la adresa de contact, completand totodata formularul de inscriere.