Agentia de recrutare, selectie si Plasare Forta de Munca „Job Mayer Vermittlung”, ofera locuri de munca pentru menajere in Germania pe baza de contract.

In acest sens, dorim sa venim in sprijinul tuturor persoanelor interesate pentru ocuparea locurilor de munca ca menajera in strainatate.

Obtinerea unui job ca menajera in Germania, necesita cunoasterea limbii germane nivel de conversatie, reprezentand un mare avantaj pentru fiecare dintre dumneavostra.

Acest avantaj, va ofera posibilitatea de a dobandi o serie de cunostinte intr-un timp relativ scurt chiar daca nu aveti experienta necesara. Daca toate aceste atributiuni nu sunt o problema pentru dumneavoastra, ocuparea unui loc de munca ca menajera nu poate fi o problema.

Suntem aproape de nevoile dvs. si dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism, din partea ambelor parti.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, in vederea obtinerii unui job ca menajera in Germania, va rugam accesati rubrica contact. De asemenea asteptam CV-ul dvs.