0730 605 715 • 0757 867 903 jobsmayer@yahoo.com Luni - Vineri : 08:30 - 18:00 • Sambata : 09:00 - 15:00

Cules de mere in Germania

Cei care se inscriu pentru recrutarea personalului angajat la cules mere Germania vor avea parte de o angajare contractuala, legitima si remunerata corespunzator.

Aplicand pentru locuri de munca in Germania la mere, va puteti integra pe piata internationala a muncii printr-o recrutare online eficienta.

Compania noastra opereaza recrutarea unui personal constient de efortul fizic solicitant pentru cules mere Germania.

Munca se deruleaza in livada, pentru locuri de munca in Germania la cules de mere angajatul trebuind sa indeplineasca standarde precum conditie fizica de exceptie, stare medicala buna precum si disponibilitate pentru dialog si responsabilitatea fata de indeplinirea sarcinilor.

In cazul unor locuri de munca in Germania la mere, pentru sarcinile specifice, angajatorii garanteaza masuri de protectie si de securitate. Cunoasterea limbii germane de nivel conversational reprezinta un atu, nu o conditie necesara.

Astfel, Agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung” angajeaza personal responsabil, profesionist si de incredere, oferind locuri de munca in Germania la cules de mere.

În vederea consultarii unor informatii suplimentare dedicate manierei de aplicare si obtinere a unnui loc de munca la cules mere Germania, candidatii sunt rugati sa acceseze rubrica de Contact de pe site-ul Agentiei „Job Mayer Vermittlung”, atasand un CV.

De asemenea, pentru a fi contactati in cel mai scurt timp pentru ocuparea unor locuri de munca in Germania la mere, va rugam sa completati formularul de inscriere.

2017-01-09T07:37:35+00:00

5 Comments

 1. vint paul 23 ianuarie 2013 at 11:37 - Reply

  ma numesc vint paul sant din romania asi dori un loc de munca in orce domeniu necalificat si sa fie sigur va dau adresa de fakebook unde ma gasiti. vint paul aceasta e adresa mea va multumesc

 2. nemeth iuliana andreia 23 ianuarie 2013 at 13:55 - Reply

  buna ziua disponibila pentru plakare,am mai lukrat in agrikultura in portugalia si germania,astept mail dvs va multumesk

 3. Vasilescu Alexandru 7 mai 2014 at 10:25 - Reply

  Buna ziua sunt in Germania si sunt interesat pt a obtine un loc de munca in orice domeniu Va Multumesc si ast un raspuns daca se poate

 4. Frincu teodor 26 ianuarie 2017 at 17:18 - Reply

  Doresc un loc de munca in germania

 5. Watzlawek 4 iunie 2017 at 6:40 - Reply

  Va rog sa nu mai deranjati nu mai este nevoie de persoane pentru lucru in germania!

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.