Cei care se inscriu pentru recrutarea personalului angajat la cules mere Germania vor avea parte de o angajare contractuala, legitima si remunerata corespunzator.

Aplicand pentru locuri de munca in Germania la mere, va puteti integra pe piata internationala a muncii printr-o recrutare online eficienta.

Compania noastra opereaza recrutarea unui personal constient de efortul fizic solicitant pentru cules mere Germania.

Munca se deruleaza in livada, pentru locuri de munca in Germania la cules de mere angajatul trebuind sa indeplineasca standarde precum conditie fizica de exceptie, stare medicala buna precum si disponibilitate pentru dialog si responsabilitatea fata de indeplinirea sarcinilor.

In cazul unor locuri de munca in Germania la mere, pentru sarcinile specifice, angajatorii garanteaza masuri de protectie si de securitate. Cunoasterea limbii germane de nivel conversational reprezinta un atu, nu o conditie necesara.

Astfel, Agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung” angajeaza personal responsabil, profesionist si de incredere, oferind locuri de munca in Germania la cules de mere.

În vederea consultarii unor informatii suplimentare dedicate manierei de aplicare si obtinere a unnui loc de munca la cules mere Germania, candidatii sunt rugati sa acceseze rubrica de Contact de pe site-ul Agentiei „Job Mayer Vermittlung”, atasand un CV.

De asemenea, pentru a fi contactati in cel mai scurt timp pentru ocuparea unor locuri de munca in Germania la mere, va rugam sa completati formularul de inscriere.