Pentru ocuparea unui job pe piata internationala a muncii, Agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung” ofera oportunitati pentru ingrijitori spatii verzi. Prin prisma serviciilor companiei noastre, puteti ocupa rapid si eficient un job in Germania. Astfel, cei interesati sa aplice pentru inscrieri pentru Germania sunt rugati sa trimita CV-ul aferent tinand cont de faptul ca limba germana practicata la un nivel conversational este obligatorie.

Recrutarea personalului pentru ingrijitori spatii verzi este un proces amplu prin care compania noastra aloca job-uri celor avizati pentru a se ocupa de proiecte care tin de urbanistica ecologica si de amenajarea naturala a orasului. Cei care aplica pentru inscrieri pentru Germania pot opera in diferite domenii, punctandu-se capacitatea de a indeplini diferite sarcini si de a adecva capacitatea de efort fizic la exigentele angajatorului. Seriozitatea la locul de munca, indeplinirea sarcinilor se serviciu responsabil ori sarguinta, dibacia si creativitatea reprezinta elemente-cheie pe care candidatul unui asemenea job in Germania trebuie sa le detina in mod necesar. Cunoasterea limbii germane de nivel conversational este obligatorie.

Pentru inscrieri pentru Germania va rugam sa trimiteti CV-ul dvs in cel mai scurt timp, insotit de formularul de inscriere. Un job in Germania oferit de firma noastra de recrutare va garanteaza  relatia angajat-angajator ca fiind contractuala, deci legitima, deschisa si biunivocala. Prin serviciile noastre, va puteti angaja ca ingrijitori spatii verzi in timp util.