Agentia de recrutare, selectie si Plasare Forta de Munca „Job Mayer Vermittlung”, ofera locuri de munca ca ingrijitor de cai pe baza de contract.

Daca sunteti pasionati de animale si va doriti un loc de munca ca ingrijitor de cai, putem sa va oferim diferite locuri de munca in Germania.

Ca ingrijitor de cai este importanta mentinerea igienei calului care implica mai multe functii prin care se curata parul si pielea de praf, mizerie, matreata si transpiratia. Ingrijitorii de cai sustin ca periatul reprezinta de fapt si un masaj, astfel avand un rol foarte important pentru circulatia sangelui in tot organismul.

Mentionam faptul ca toti cei care sunt interesati de aceste posturi ca ingrijitor de cai, sunt rugati sa ne contacteze. Locurile de munca sunt sigure obtinandu-se doar in termenii legali pe baza de contract.

Suntem aproape de nevoile dvs. si dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism, din partea ambelor parti.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, in vederea obtinerii unui job de ingrijitor de cai in Germania, va rugam accesati rubrica contact. De asemenea asteptam CV-ul dvs.