Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in Germania pot apela la serviciile agentiei de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung”, care recruteaza in prezent graficieni. In aceasta maniera, compania noastra lanseaza personal romanesc pe piata internationala a muncii, cultivand oferte pentru Germania locuri de munca.

Calitatile pe care potentialii recruti pentru posturile de graficieni trebuie sa le indeplineasca sunt: experienta in domeniu, creativitate artistica, precizie in proiectare, dexteritate, abilitatea de a lucra si opera cu deadline-uri de proiect. Ca de altfel in cazul ocuparii oricarui alt de munca in Germania, candidatul trebuie sa cunoasca limba germana la un nivel cel putin conversational, mediu. Cei care aplica pentru Germania locuri de munca trebuie sa manifeste, si in acest caz, responsabilitate, o conduita ireprosabila si o buna colaborare cu angajatorul.

Agentia noastra ofera o gama larga de oferte de munca in Germania tuturor celor care aplica trimitand CV-urile la adresa de contact mentionata pe site-ul nostru oficial. Potentialilor graficieni le este dedicata o relatie angajat-angajator deschisa si legala. Candidatii care aplica astfel pentru Germania locuri de munca sunt rugati sa completeze totodata formularul de inscriere.