Agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung” ofera oportunitati de angajare imediata pentru  gradinari. Prin prisma serviciilor companiei noastre, puteti ocupa rapid si eficient un job in Germania. Procesul de recrutare a personalului candidat incepe prin  inscrieri pentru Germania accesand site-ul oficial al companiei.

Recrutarea celor care opteaza pentru job-ul de gradinari este un proces amplu prin care compania cauta persoane cu experienta in arhitectura urbana ecologica si in gestionarea, intretinerea si cultivarea spatiilor verzi. Cei care aplica pentru inscrieri pentru Germania trebuie sa manifeste obligatoriu capacitatea de a indeplini diferite sarcini si de a adecva capacitatea de efort fizic la exigentele angajatorului. Seriozitatea la locul de munca, dibacia si creativitatea reprezinta atuuri in ocuparea unui asemenea job in Germania, pentru care cunoasterea limbii germane de nivel conversational este o conditie principala.

In cadrul procesului de inscrieri pentru Germania va rugam sa trimiteti CV-ul dvs, insotit de formularul de inscriere. Un job in Germania ca gradinari va aduce o slujba marca Mayer pe baza de contract. Va dorim succes si va multumim pentru o colaborare profesionala care speram sa fie de durata!