Perioada de lucru la cules de sparanghel se desfasoara intre lunile Martie – Iulie, iar selectia de personal se face din timp pentru ocuparea locurilor disponibile oferite de angajatorii germani.

Aceasta munca agricola de cules sparanghel nu necesita experienta, cat nici cunoasterea unei limbi straine, singura motivatie de care dvs va trebui sa dati dovada este sa fiti apt de munca, fara boli cronice sau psihice, lipsiti de problemele disciplinare sau concediere din culpa salariatului.

Culesul de sparanghel este o munca solicitanta din punct de vedere fizic, drept pentru care muncitorul trebuie sa se afle intr-o forma fizica buna

Ofertele salariale la cules de sparanghel sunt cosistente in functie de abilitatile fiecaruia (dexteritate, agilitate, rezistenta, etc).

Suntem aproape de nevoile dvs. si dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism, din partea ambelor parti.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, in vederea obtinerii unui job de cules sparanghel in Germania, va rugam accesati rubrica contact. De asemenea asteptam CV-ul dvs.