Agentia de recrutare, selectie si Plasare Forta de Munca „Job Mayer Vermittlung”, ofera locuri de munca la cules de castraveti in Germania pe baza de contract.

Perioada pentru culesul de castraveti in Germania se desfasoara in intervalul lunilor Iunie – Septembrie, iar selectia de personal se face din timp pentru ocuparea locurilor disponibile oferite de angajatorii germani.

Aceasta munca agricola de cules castraveti nu necesita experienta, cat nici cunoasterea unei limbi straine, singura motivatie de care dvs va trebui sa dati dovada este sa fiti apt de munca, fara boli cronice sau psihice, lipsiti de problemele disciplinare sau concediere din culpa salariatului.

Ofertele salariale la cules de castraveti sunt cosistente in functie de abilitatile fiecaruia (dexteritate, agilitate, rezistenta, etc).

Suntem aproape de nevoile dvs. si dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism, din partea ambelor parti.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, in vederea obtinerii unui job la cules de castraveti in Germania, va rugam accesati rubrica contact. De asemenea asteptam CV-ul dvs.