Pentru locuri de munca in Germania la cules de castraveti compania noastra angajeaza personal aferent sezonului iunie-septembrie potrivit exigentelor, standardelor si conditiilor precizate de angajatori germani aflati in cautarea unor colaboratori pe baza de contract.

Cei care pleaca la cules de castraveti in Germania sunt angajati care manifesta conditie fizica buna, disponibilitate pentru efort si abilitate pentru munca remunerata in functie de calitatea rezultatelor.

Conditii si informatii:

  • 25 locuri disponibile
  • femei maritate
  • plata in acord
  • cazare 275 euro pe luna

Astfel, in functie de dexteritate, indemanare, rezistenta ori mobilitate, cei care obtin locuri de munca in Germania la cules de castraveti beneficiaza de salarii diferentiate. Absenta problemelor disciplinare, a sanctiunilor aplicate la un loc de munca precedent precum si a abaterilor normative constituie conditii necesare pentru obtinerea unui loc de munca la cules de castraveti in Germania.

Cei care aplica pentru cules de castraveti Germania trebuie sa fie constienti de durata sezoniera a jobului precum si de conditiile de adaptabilitate pe care le mentioneaza angajatorul.

Candidatii in vederea obtinerii unor locuri de munca in Germania la cules de castraveti nu sunt obligati sa cunoasca limba germana, ci doar sa efectueze sarcinile alocate cu responsabilitate si profesionalism.

Pentru cei care pleaca la cules de castraveti in Germania, serviciile de recrutare oferite de agentia noastra reprezinta un real sprijin, integrandu-va intr-o relatie profesionista si transparenta stabilita intre angajator si angajat. Potentialii angajati pentru cules de castraveti Germania sunt rugati sa trimita CV-ul la adresa de contact consemnata pe site-ul nostru oficial.