Locuri de Munca Germania Contact Locuri de Munca in Germania

Bona cu Contract in Germania

Babysitter-parc-distractii-150x150

Agentia de recrutare, selectie si Plasare Forta de Munca „Job Mayer Vermittlung”, ofera locuri de munca pentru bone in Germania pe baza de contract.

Dorim sa oferim locuri de munca in strainatate pentru bone, atat persoanelor cu experienta in domeniu cat si persoanelor care doresc sa inceapa o cariera in acest domeniu de activitate.

In vederea selectarii de personal pentru locurile de munca ca bona, ne dorim ca bona sa fie: sanatoasa, responsabila, iubitoare, sigura pe ea, ferma, adaptabila, avand totodata placerea de a lucra cu copii.

Ne asiguram ca fiecare candidata pentru locul de munca ca bona sa corespunda cerintelor fiecarui angajator, in ceea ce implica activitatile principale ale unei bone.

Suntem aproape de nevoile dvs. si dezvoltam o relatie bazata pe sinceritate, incredere, transparenta, profesionalism, din partea ambelor parti.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare, in vederea obtinerii unui job de bona in Germania, va rugam accesati rubrica contact. De asemenea asteptam CV-ul dvs.

Formular de inscriere


Fii sociabil(a). Voteaza si comenteaza!