In vederea ocuparii unui loc de munca, Agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung” ofera posturi de ambalatori pentru muncitori. Prin prisma serviciilor companiei noastre, puteti opta pentru un asemenea job venind chiar si  din perspectiva unor muncitori necalificati pentru Germania. Astfel, cei interesati sa aplice pentru locuri munca Germania sunt rugati sa trimita CV-ul aferent la adresa mentionata pe site-ul oficial la rubrica de Contact.

 

Ambalatorii pot urmand sa indeplineasca sarcini de lucru in diferite domenii, in functie de exigentele angajatorului. Cei care aplica pentru unul dintre posturile disbonibile ca muncitori necalificati pentru Germania pot primi un job de ambalatori, de la care se asteapta seriozitatea la locul de munca, indeplinirea sarcinilor de serviciu responsabil ori sarguinta, dibacie, pragmatica si grija fata de marfa. Locurile de munca in Germania sunt ocupate de catre candidati care cunosc limba germana la un nivel conversational elementar.

 

Pentru locuri munca Germania  agentia noastra de recrutare va ofera posturi de ambalator pentru care puteti opta in conditii electronice, online. Pe aceasta cale aducem la cunostinta potentialilor muncitori necalificati pentru Germania faptul ca relatia angajat-angajator este exclusiv contractuala, deci legitima, transparenta. Aplicati pentru posturi de ambalatori trimitand CV-ul la adresa de contact si completand formularul de inscriere.