Daca va aflati in cautarea unor contracte de munca Germania, puteti recurge la serviciile oferite de agentia de recrutare si plasare forta de munca din Germania „Job Mayer Vermittlung”, aplicand pentru job-uri de administratori de retea . Firma Mayer lanseaza, in aceasta directie locuri de munca specifice domeniului IT, realizand un proces de recrutare a fortelor de munca autohtone in aceasta directie.

Astfel, pentru a deveni unul dintre cei selectati de Firma Mayer in calitate de administratori de retea trebuie sa cunoasteti domeniul IT, aprofundat prin studii superioare in aceasta dimensiune, manifestand responsabilitate, seriozitate, eficienta si experienta in indeplinirea sarcinilor de munca. Veti avea parte astfel de o selectie in vederea recrutarii personalului IT pentru contracte munca Germania, beneficiind de o relatie angajat-angajator axata strict pe baza de contract, deci legala.

Firma Mayer asteapta aplicatiile dumneavoastra la adresa de contact a site-ului nostru oficial, trimitand CV-urile aferente in cea mai scurta vreme pentru a semna contracte munca Germania in domeniul IT. Potentialii administratori de retea sunt rugati sa completeze totodata si formularul de inscriere, pentru a fi contactati in vederea recrutarii in cea mai scurta vreme. Cunoasterea limbii germane la nivel conversational constituie o conditie necesara preluarii acestui job.